Demokrat Parti İlçe Yönetimi Mazbatasını Aldı

0
178

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonunda göreve gelen Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Teşkilatının yeni yönetim kurulu, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Demokrat Parti İskenderun ilçe başkanı Bilal Karaosman, bu yeni süreçte, seçim hazırlıklarını yapacaklarını ve Genel Merkezden gelecek talimatlarla hareket edeceklerini belirtti.

Mazbatasını alır almaz, kamuoyu ile düşüncelerini paylaşan Karaosman; “Demokrat Parti (DP) İskenderun ilçe kongremizi, geçtiğimiz günlerde büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Kongre sonunda yeni yönetim kurulumuzu da belirledik. Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı ve yönetim kurlu üyeleri olarak İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından da mazbatamızı aldık. Hayırlı, uğurlu olsun! Bizi bu yolda yalnız bırakmayan tüm partililerimize ve dostlarımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi.

İlk iş olarak İskenderun’da tüm halka ulaşmak istediklerini de kaydeden Karaosman; “Yeni Yönetim Kurulumuz ile birlikte önümüzdeki süreçte seçim çalışmalarına başlayacağız. Yol haritamızı da Genel Merkezimizden gelecek talimatlara göre çizeceğiz. Çalışmalarımızı büyük Türkiye için yapacağız” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti İlçe Başkanlığında delegelerin tamamının oy kullandığı seçimler sonucu yeni yönetim kurulu, Bilal Karaosman başkanlığında Nevin Kireççi, Mehmet Tufan, Ali Karaosman, Ahmet Demir, Döne Karaosman, Yusuf Çakır, İnayet Özdemir, Sabahattin Çağlar’dan oluşmuştu. Seçimler sonunda Yedek üyeler de Mehmet Kürek, Şenay Taş, Semir Kara, Taner Kömürcü olarak belirlenmişti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here