Darısı Ligin Sonuna!

0
56

hatayspor51Hatayspor İlk Yarıda İpi Göğüsleyen Taraf Oldu

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grup’ta başarılı bir şekilde ilimizi temsil eden Hatayspor futbol takımı, zorlu karşılaşmaların sonunda devre arasına lider olarak girdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Hatayspor, ligin 6. ve 7. haftasında beşinciliğe kadar gerilese de Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in öncülüğündeki takım ilk devrenin ipi göğüsleyen takımı oldu.

2013-2014 sezonunda lige oynadığı 16 karşılaşmada aldığı 12 galibiyet, 2 beraberlik 2’de mağlubiyet ile topladığı 38 puan ile liderlik koltuğunda bulunan Hatayspor, 1 maç eksiği ile en yakın takipçisine 6 puan fark atmış durumda. Ligde devre arasına girilirken, kalesinde gördüğü 12 gol ile en az yiyen, attığı 29 gol ile de en fazla gol atan takım unvanına sahip oldu.

Hatayspor, ligin 16. haftasında Giresunspor ile oynanması gerek karşılaşmanın, kar altında kalan sahanın Giresunspor yönetimi tarafından temizletilememesinden dolayı oynayamamıştı.

Giresunspor Maçı Bugün!

Hatayspor’da şimdi gözler ertelenen Giresunspor maçına çevrildi. Zira Bordo-Beyazlı ekip erteleme maçında bugün Giresunspor ile deplasmanda oynayacak. Bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor, maçın oynanacağı saati sabırsızlıkla beklemeye başladı. Teknik Direktör Taşyürek, bu maçı da kazanıp, devreyi galibiyet ile kapatmak istediklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here