Cumhuriyet Kupası Yüzme Birincileri İKEM’den Çıktı

0
479

yuzme-turnuva1Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan 2016-2017 Eğitim-Öğretim Sezonu “Cumhuriyet Kupası” Yüzme Yarışmaları sonuçları belli oldu. Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan yarışmalar kıyasıya mücadelelere sahne olurken, Özel İKEM Koleji öğrencileri yarışmadan birinciliklerle döndüler. Bu önemli turnuvada sonuçlar, İKEM Koleji adına şöyle sıralandı.

2004-2005 doğumlu kızlarda Nisa Eylül ARBAÇ 50 m. Kelebek-Kurbağa serbest stillerde Hatay 1’cisi, 100 m. Serbest, Kelebek, Karışık Hatay 1’cisi, 2006-2007 doğumlu kızlarda İlke AKTUĞ 100 m. Kelebek Hatay 1’cisi, 2006-2007 doğumlu erkeklerde Efe ALAGÖZ 50 m. Kurbağa, Sırt Hatay 1’cisi ve 100 m. Serbest, Karışık Hatay 1’cisi.

yuzme-turnuva2

Turnuvada ayrıca Çınar SARITAŞ, Irmak YILMAZLAR, Göksu Hatun DOĞAN ve Arda YAVUZ kendi yaş kategorilerinde başarı elde ederken, toplamda 23 madalyayı okul müzesine getiren İKEM Kolejliler, okullarının gurur kaynakları oldular.

Bu başarıda büyük bir paya sahip olan İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Çok çalışıyoruz, çok emek ediyoruz. Her yarışma bir öncekinden daha iyi derecelere ulaşmamızı sağlıyor. Kendimizi yüzme alanında geliştiriyoruz, seminerleri takip ediyoruz. Tecrübe ve deneyimlerimizi bölge adına kullanmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Sporcularımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here