Cumhuriyet Konserinde Sahne Alan Grup Duman Coşturdu

0
357

İskenderun Belediyesi’nce, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 89. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, Cumhuriyet Konseri düzenlendi. İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Konserinde Grup Duman sahne aldı.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, konseri eşi Dr. Ümran Civelek ve kızı Eren Civelek ile birlikte izledi. Belediye Başkanı Civelek, çoğunluğu gençlerden oluşan, konseri izleyen vatandaşların arasında dolaşarak, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Grup Duman’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden gençler,  Cumhuriyet Konseri düzenleyen ve gençlere değer veren Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür etti.

Başkan Civelek konserde bir de konuşma yaptı. Konser alanını dolduran halka seslenen Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Sevgili İskenderunlular, hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bize bu özgürlüğü, özgürce eğlenmeyi, özgürce yaşamayı bahşeden başta Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına selam olsun. Gençler size güveniyoruz. İyi ki varsınız!” dedi.

Cumhuriyet Bayramı ve Kurban Bayramının bir arada yaşandığına da dikkat çeken Belediye Başkanı Civelek; “Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyet çağdaşlıktır. İki bayramın bize bir mesajı var çocuklar. Birincisi Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. İkincisi, kardeşçe, barış içinde, el ele eğleneceğiz, sonsuza kadar çalışacağız. Bize bu güzelliği yaşatan sevgili Duman grubuna da huzurlarınızda teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Civelek’in sözlerine, konseri izleyen binlerce genç; “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sözleriyle destek verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here