‘Çocuk Olmak Özgürlüktür’ Etkinliği

0
46

Dodi Eğitim Kurumları ‘Çocuk Olmak Özgürlüktür’ sloganıyla panayır ve bahar şenliği düzenledi. Okullarının karşısında bulunan Karaağaç 75. Yıl Parkında düzenlenen şenlikte çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman ve Dodi Eğitim Kurumları Müdürü Gülser Yiğit’in birlikte kestiği açılış kurdelesi sonrası gösteri yapan minikler büyük alkış aldı.

Gerçekleştirdikleri organizasyon ile ilgili bilgiler veren Gülser Yiğit; “‘Mutlu olan başarır’ diye çıktığımız eğitim yolculuğumuzda gelenekselleşen Dodi Panayırı ve Bahar Şenliğimizi iki yıl aradan sonra geniş katılımla yeniden gerçekleştiriyoruz.

Her sene geleneksel yapıyoruz. 3 yıldır pandemi nedeniyle yapamıyorduk. Herkes bir araya gelsin kucaklaşsın diye çok büyük bir organizasyon yaptık. Konusu ‘Masal’. Hayat masal kadar güzel! O nedenle 75. Yıl Parkında büyük bir panayır yaparak Dodi Eğitim Kurumlarını temsil etmek istedik” şeklinde konuştu.

75’ci Yıl Parkı içerisinde kurulan pamuk şeker, limonata, gözleme, köfte ekmek stantlarının yanı sıra, miniklerin yıl boyunca kendi elleriyle yaptıkları ürünler de sergilendi. Kukla gösterisi ve palyaço da çocukların ilgi odağı oldu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here