Civelek; “Türk Polis Teşkilatı Devletin Köklü Bir Kurumudur”

0
76

polis-civelekİskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümünü yayınladığı bir mesajla kutladı.

Huzur ve güven ortamının kaynağının toplumsal barış olduğunu kaydeden Başkan Civelek; “Kendisiyle, yaşadığı kentle ve toplumla barışık olan insanlar daha mutludur, daha üretkendir. Güvenlik güçlerimizin asayişi, can ve mal emniyetini sağlaması da huzur ve güven ortamının bir diğer önemli faktörüdür. İskenderun’da huzur ve güven ortamında hoşgörüyle kardeşçe bir arada yaşıyoruz. İskenderun’da huzur ve güven içindeki yaşamdan her yerde övgüyle söz edilmektedir. Bu konuda İskenderun’daki emniyet güçlerimizin üstün gayretleri her zaman takdirle karşılanmaktadır.

Bu yıl Türk Polis Teşkilatımızın 168. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz. Polis teşkilatımız akademisiyle, enstitüsüyle, her türlü bilgi ve birikimiyle halkla bütünleşmiş, toplumsal yaşamın ve devletin köklü bir kurumudur. Görevini cesaretle ve özveriyle sürdüren, İskenderun’da huzur ve güvenin sağlanmasına katkı sağlayan emniyet teşkilatı mensuplarımızın Polis Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here