CHP’li Şahutoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

0
98

“İskenderun’umuzu, Daha İleriye Taşımak İçin El Birliği İle Hareket Etmeliyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, uzun zamandır yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu muhtarlarla bir araya gelen Şahutoğlu, gördüğü ilgiden de oldukça memnun. Gittiği her yerde teveccühle karşılanan Şahutoğlu, muhtarlarla Bayırlı Restoranda verdiği kahvaltıda bir araya geldi.

Özveriyle görevini icra eden muhtarlara her zaman büyük önem verdiğini ve belediye yönetiminde de muhtarlarla her zaman istişare içerisinde olacaklarını vurgulayan Şahutoğlu; “Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Bu davetimizi kırmayıp teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bizim muhtarlarımızla olan diyalogumuzun siyaset üstü olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Biz bu kadar ciddi, özveriyle, İskenderun halkına 24 saat, gece gündüz hizmet veren bu onurlu mesleği icra eden onurlu insanlar ile olan ilişkilerimiz İskenderun’a geldiğim ilk yıldan itibaren kesintisiz devam etti ve her geçen gün daha da güçlenerek artarak bugünlere geldi. Önümüzdeki süreçler içerisinde de devam edecek. Özellikle İskenderun ile ilgili, İskenderun yönetimi ile ilgili hedeflerimiz var.

İskenderun belediyesi ile ilgili bu hedeflerimiz doğrultusunda ilk başta çok önemsediğim, değer verdiğim muhtarlarımızla her zaman için istişareler içerisinde dayanışma ruhu içerisinde hareket edeceğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü sizin bu alanda büyük emeğiniz, büyük hakkınız olduğunu düşünüyorum ve buna yürekten inanıyorum. O yüzden bizim bütün icraatlarımız ve stratejilerimizin belirlenmesi sürecinde kesinlikle muhtarlarımızın fikirlerini alarak, muhtarlarımızla istişarelerimizi, dayanışma duygularımızı kesintisiz ve eksiksiz bir şekilde devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Önemli olanın ‘İskenderun’ olduğunun altını çizen Şahutoğlu, kentimizde hoşgörü ve barış ortamının devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek; “Temel değer İskenderun. Hepimiz İskenderun sevdalısıyız. İskenderun yönetimi bana göre siyaset üstü bir kavramdır. İskenderun’umuzu, hangi fikirde olursak olalım, hangi inançtan olursak olalım, daha iyi şartlarda daha ileriye taşımak için el birliği ile hareket etmemiz gerektiği inancını taşıyorum. Buradaki tablodan da şunu görüyorum, biz Hatay’a değil Türkiye’ye değil dünyaya model oluşturacak bir şehrin evlatlarıyız. Bununla ne kadar gurur duysak azdır.

Çok farklı kültürlerde, çok farklı inançlarda, çok farklı aidiyetlerde olan bu kadar güzel insan topluluğunun, yüzyıllardır, bin yıllardır birbirleriyle kardeşlik duygusu içerisinde, barış içerisinde, hoşgörü ikliminde yaşayabildiği başka bir yerleşim yeri ve merkezi ne Türkiye’de ne de ki dünyada vardır. Bunda kuşkusuz sizlerin de çok büyük bir emeği ve hakkı var. Bu hakkınızdan, bu emeğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bizler İskenderun ile ilgili çalışmalarımızı uzun bir süre önce başlattık, bundan sonra devam ettireceğiz. Bundan sonraki süreçlerde de sizlerle her zaman için gönül birliği içerisinde hareket etme arzusu içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Katılımınızdan ötürü tekrar teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhtarlarda Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na nazik davetinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here