CHP’den Sessiz Eylem!

0
140

chp eylem3Mansuroğlu; “Diktatörlüğe Karşı Durmaya Devam Edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Örgütü, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, “Dayatılan Dikta Anayasasına HAYIR Sessiz Eylemi” gerçekleştirdi.

‘Başkanlığa Karşı Her Yerde Ayağa Kalkıyoruz’ sloganıyla düzenlenen eylem, Hatay’ın her ilçesinde aynı anda eş zamanlı şekilde gerçekleştirildi.

Parti binası önünde trafiği kapatarak bir dakikalık ‘Sessiz Eylem’ gerçekleştiren partililer, Anayasa Değişikliğine karşı olduklarını bir kez daha yinelediler.

chp eylem4

Eylem sonunda kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, mecliste görüşülenin Anayasa değişikliği değil rejim değişikliği olduğunu savunarak, gerçekleştirilmek istenen rejim değişikliğinin ise vatana ihanet olduğunu vurguladı.

Her ne olursa olsun Anayasa değişikliğine karşı olmaya devam edeceklerinin altını önemle çizen Mansuroğlu; “Yapılmak istenen anayasa değişikliği değil, rejim değişikliğidir. Bu vatana ihanettir. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Faşizme karşı, diktatörlüğe karşı durmaya, CHP olarak ayakta sessiz eylemlere devam edeceğiz” diyerek yapılmak istenen anayasa değişikliğine tepkisini dile getirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here