CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Hataylı Gençlerle Buluştu

0
117

chp gençlik komitesi4CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu; “Ülkemiz Üzerinden Bu Karanlık Bulutları Bizler Dağıtacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun baş danışmanı Recep Cengiz ve Gençlik kolları genel sekreteri Osman Kiğilik Hatay’ı ziyaret ederek gençlik Kollarıyla buluştu.

Parti binasında söyleşi şeklinde geçen toplantıda gençliğin ve örgütlenmenin önemine değinildi.  Toplantıya Milletvekilleri Serkan Topal ve Birol Ertem’in yanı sıra il başkan vekili Hüseyin Ata Kaşgöz Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar ve Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan katıldı.

chp gençlik komitesi5

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “CHP Hatay Gençlik Kolları seçimleri hazır kıta bekliyor. Gençlik kolları olarak Hatay’ımızın her mahallesinde temsilcilikler oluşturarak her mahallede örgütlü hale geldik. İnandığımız dava için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele veriyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gençliğin izi olacak şiarıyla mücadele vermeye Hatay’ın her karışında olmaya söz verdik. Bu halka umut olan bir gençlik için çalışmalara devam ediyoruz. İnanıyoruz ki ülkemiz üzerinden yine bu karanlık bulutları bizler dağıtacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here