CHP Kadın Kolları Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

0
156

CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer’e ziyarette bulundular.

CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor, Emniyet Müdürü Cengiz Başer başta olmak üzere tüm teşkilatı başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederek; “Özellikle uyuşturucuyla mücadele konusunda sayın müdürümüz ve emniyet teşkilatımızın güzide mensupları bölgemizde yoğun bir çaba sarf etmektedir. Dünyada ve Türkiye’de ciddi bir toplumsal sorun haline gelen madde bağımlılığı, günümüzde sadece yetişkinler için değil, çocuk ve gençler açısından da tehdit unsuru oluşturmaktadır. Çocuklarımızı gençlerimizi uyuşturucu illetinden uzak tutmak ve bilinçlendirmek hepimizin görevidir. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Emniyet Müdürü Cengiz Başer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Uyuşturucuyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Elimizden gelen gayretin daha da fazlasını göstermeye çalışıyoruz. Uyuşturucu illetini bölgemizden kazımaya kararlıyız. Bu konuda ve suçla mücadele konusunda asla taviz vermeyiz” şeklinde konuşarak İskenderun CHP Kadın kollarına çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here