CHP Heyeti İskenderun’da İncelemelerde Bulundu

0
23

CHP Heyeti, Yaşanan Afet Sonrası İskenderun’da İncelemelerde Bulundu…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin görevlendirdiği heyet deniz taşkını felaketinin yaşandığı kentimize geldi. Heyet, esnaf ve vatandaşı ciddi zarara uğratan afet ile ilgili hazırlayacağı raporu Genel Başkan Özel’e sunacak.

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tirkayi, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan sorumlu PM üyesi Baran Bozoğlu, CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ve CHP İskenderun İlçe Yönetimi sahilde deniz kenarında incelemelerde bulundu.

Deniz taşkınları nedeniyle yaşanan su baskını hakkında açıklamada bulunan CHP Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan sorumlu PM üyesi Baran Bozoğlu, görünen manzaranın çok kötü olduğunu belirterek; “Yaşanan deprem sonrasında hala bir çivi dahi çakılmadığını ve bu konuda gördüğümüz olumsuzlukları raporlayarak genel merkezimize ileteceğiz” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ise yaşanan felaketin ve görünen tablonun vatandaşı çok mağdur ettiğini ifade ederek; “Bu güne kadar yapılması gerekenler yapılmayınca maalesef ki, bunun bedelini vatandaşlar ödemiştir. İnsanların araçlarını, esnafın iş yerlerinde büyük zarar ziyan var, büyük mağduriyetler yaşanıyor. Bu konuda devletin gerekli desteği vereceğini umut ediyoruz” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki de yaşanan deprem felaketi sonrasında Hatay halkının yalnız bırakıldığını savunarak şunları söyledi:

“Her yer sıkıntılı, bu konular belediyelerin sorunu değil bakanlıkların çözeceği bir konu. Yaşananların getirdiği olumsuzlukların arasında insanların sağlıkları da risk altında görünüyor.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here