CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’dan Samandağ Çıkarması

0
281

chp-samandag1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, geçtiğimiz hafta sonu Samandağ ilçesi Mağaracık, Cumhuriyet (Zezaniye),  Kuşalanı ve Koyunoğlu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

 Başkan Güzelmansur, eski Samandağ Belediye Başkanı Ganim Canbolat ve Savaş Güzey ev sahipliğinde iki ayrı toplantı gerçekleştirdi. Geçekleştirilen toplantılara, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu’nun yanı sıra çok sayıda partili yöneticiler ve vatandaş katılım gösterdi.

İlk olarak Çevlik Öğretmenevinde partililerle kahvaltıda buluşan Başkan Güzelmansur, ardından Hatay Büyükşehir ve Samandağ Belediyesi işbirliğiyle Mağaracık Mahallesinde yapılmakta olan Sosyal Tesisi ziyaret ederek yapım çalışmalarının hangi aşamada olduğunu inceledi ve aldığı bilgiler doğrultusunda tesisin bir hafta içerisinde biteceğini ifade etti.

chp-samandag2

CHP İl Başkanı Güzelmansur, yapı içerisinde fitness  salonu, eğitim sınıfları,  muhtar, zabıta odası, 200 metrekarelik taziye, toplantı salonu  ve teras bulunan modern bir tesise Mağaracık Mahalle sakinlerinin bir hafta içinde kavuşacaklarını ifade ederek hayırlı olmasını temenni etti.

Ardından Başkan Güzelmansur, Samandağ 75. Yıl Parkı civarında Hatay Büyükşehir Belediyesinin bitirme aşamasında olduğu beton asfalt yol çalışmasının açılışına da katıldı.

Sonrasında Samandağ’da sırasıyla Deniz Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi (Zezaniye), Kuşalanı ve Koyunoğlu Mahallelerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güzelmansur tek-tek vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, mahallelerde yaptığı konuşmalarda özetle; “Sizden aldığımız destek sayesinde sizleri temsil ediyorum. Sizleri dinlemek, sorunlarınıza çözüm bulabilmek için geldim. İşte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş burada, Samandağ Belediye Başkanınız Mithat Nehir burada, CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan burada, ben buradayım. Sizleri dinleyip notlarımızı alacağım, yapabileceğim konularda yardımcı olacağım, bilmediklerimi öğrenip sizlere geri dönüş yapacağım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here