CHP Hatay Ailesine Yeni Katılanlara Rozetleri Takıldı

0
228

chp-reyhanlı katılım1Vekil Topal; “CHP, Ülkemizin Bütün Sorunlarını Çözebilecek Tek Güçtür

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Teşkilatı, Reyhan’lıda düzenlediği istişare toplantısında partiye katılım gösteren yeni üyelerine rozetlerini de taktı.

Hizmet istişareleri toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekilleri Serkan Topal ve Birol Ertem, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur da katılım gösterdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Reyhanlı’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan söz eden Başkan Savaş; “Reyhanlı halkına 30 Mart’taki duruşundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Reyhanlı’daki problemlerin farkındayız. Buraya büyük bir mezarlık kompleksi yaptık. Yakın zamanda açılışını yapacağız.

chp-reyhanlı katılım3

Bunun yanı sıra sizlere temiz ve sağlıklı su sağlamak için elimizden gelen her çabayı sarf ediyoruz. Sularımız çok kirli. Halk Sağlığı Laboratuarı’nın yapmış olduğu testlerde yaklaşık % 50 civarında çeşmelerden kirli su aktığı tespit edildi. Boruların çoğu asbestli. 283 kilometrelik içme suyu şebekesinin ihalesini Haziran ayı gelmeden yapmış olacağız. Bunun size iki kazancı olacak; Birincisi yeraltı sularını daha az kullanacağız, ikincisi ise %100 temiz su içeceksiniz. Sizlere temiz su vermenin mutluluğunu yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

chp-reyhanlı katılım2

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da toplantı sonrası yaptığı kısa değerlendirmede; “Reyhanlı İlçemize bağlı Harran Mahallesinde CHP ailemize yeni katılımlar yaşanırken bizler de hem yeni üyelerimize rozet takmak hem de eski üyelerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına HBB Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekillerimiz Sayın Birol Ertem ve Sayın Serkan Topal, CHP Reyhanlı İlçe Başkanımız Sayın Ruşen Bağatur ve CHP Hatay İl Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımlarıyla Reyhanlı İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu toplantıda halkımızla buluştuk” dedi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da başta Hatay olmak üzere Türkiye genelinde birçok sorunun artarak devam ettiğini ve bu sorunların çözümün CHP iktidarıyla mümkün olacağını belirterek; “Cumhuriyet Halk Partisi örgütüyle, üyesiyle, programı ve projeleriyle ülkemizin bütün sorunlarını çözebilecek tek güçtür. Çalışmaya devam ediyoruz edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here