CHP Genel Sekreteri Sındır Yarın İskenderun’da

0
97

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, bugün ilimize gelerek, iki gün boyunca Hatay genelinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

İskenderun’a cumartesi günü gelecek olan Sındır, yoğun ziyaret programına ise Hatay Büyükşehir Belediyesinden başlayacak.

Bugün saat 09.30’da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Sındır, daha sonra sırasıyla CHP Reyhanlı İlçe Örgütünü, CHP Kumlu İlçe Örgütünü, CHP Kırıkhan İlçe Örgütünü ziyaret ettikten sonra Kırıkhan Bahçeli Evler Mahallesinde Halk Toplantısına katılacak. Sındır günün son ziyaretini ise Şehit Ömer Küçük’ün ailesine gerçekleştirerek, taziyelerini bildirecek.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, 18 Kasım Cumartesi günü ziyaretlerine CHP Belen İlçe Örgütüyle başlayacak.

Sındır, aynı gün saat 12.00’da CHP İskenderun İlçe Örgütünü ziyaret edecek. Burada partililerle bir araya gelecek olan Sındır daha sonra HATSU Binasında düzenlenecek, İskenderun CHP Kadın Kolları Yeni Üye Rozet Törenine katılacak.

Sındır daha sonra Arsuz’a geçerek, Atatürkçü Düşünce Derneği Karaağaç Temsilciliğinin açılışını gerçekleştirecek. CHP Arsuz İlçe Örgütü ve Arsuz Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Sındır, Arsuz Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilecek Arsuz Belediyesi Projelerinin Tanıtım Toplantısına katılım gösterecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here