CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay’da

0
71

kemal kılıçdaroğlu6CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi açılışlarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün ilimizde olacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu Kırıkhan’da partisinin yeni binasının açılışını yapacak.

CHP Kırıkhan İlçe Başkanlığı, Kanatlı Caddesi üzerinde yeni parti binası satın alarak düzenledi. CHP’nin Kırıkhan’da ilk kez kendi binasında hizmet vermeye başlayacağını belirten CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, parti binasının açılışının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacağını da açıkladı. Cumartesi günü (bugün) saat 11.00’de yapılacak olan açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ve CHP Hatay milletvekilleri de katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırıkhan’daki parti binasının açılışının ardından Reyhanlı ilçesine geçecek. Burada da bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan CHP lideri ardından Samandağa’a geçecek.

Kılıçdaroğlu Samandağ’da ise Samandağ Belediyesi İş hanının açılışına ve Toplu Konut temel atma törenine katılacak. Törenin ardından halka hitap edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here