CHP’ Belen’den İl Başkanı Güzelmansur’a Ziyaret

0
121

chp belen ziyaret5Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen teşkilatı, İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Ana Kademe Kadın Kolları, Gençlik kolları Başkanları ve üyeleri ile birlikte, Hatay İl Başkanı seçilen Mehmet Güzelmansur’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, bugüne kadar yapılan tüm olumsuzlukları nazik bir üslupla eleştirirken, partililerden taleplerini alarak, yapacaklarını, yol haritasını ve stratejiyi kısa öz cümlelerle anlattı.

Parti örgütlerine, Ana Kademeye, Kadın ve Gençlik Kollarına seçimlere 3 yıl olmasına rağmen seçim stardı vermelerini söyleyen Güzelmansur, en üst birimden, en alt birime kadar her türlü bilgi ve projeyi dinleyeceğini söyledi.

CHP Belen Heyeti ise, İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’un kısa zamanda Yönetimi ile ilçe Teşkilatları ile Belediye Başkanları ile Hatay CHP’yi istediği en üst noktalara taşıyacağına inandıklarını ifade ettiler.

CHP heyeti ayrıca, tüm dileklerinin, bu birleştirici gücün projelerini hayata geçirerek, yüzleri gülmeyen, çalışmalarının karşılığını alamayan Hatay CHP seçmenin yüzünün gülmesi olduğunu ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here