CHP Belen Gençlik Kolları, Terörü Lanetliyor

0
168

chp belen-gençlik3CHP Belen Gençlik Kolları, İlçe Başkan ve Yönetimi ile Milletvekili Serkan Topal’ın da katılımıyla Belen Atatürk Anıtında bir araya gelerek, terörü lanetledi. CHP Belen Gençlik kolları Başkanı İklime Kabasakal ülkemizde yaşanan terör olaylarının beceriksiz iktidar tarafından önlenemediğini vurguladı.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ise terörü önleyecek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu çözüm adresinin CHP olduğunu anlattı.

chp belen-gençlik4

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da ülkenin geldiği acı gerçekleri, terör denen illeti hükümetin çözemediğini vurguladı. CHP’li Vekil Topal; “Teröre ve teröristlere lanet olsun. Canlarımızı elimizden alanlara, çoluk çocuk demeden katliam yapanlara lanet olsun. Lanet olsun bombalar patlatana ve o bombaları patlatanlara zemin hazırlayana. Belen İlçe Gençlik kollarımız ve örgütümüzle Ankara Katliamını kınıyoruz. Bunu yapanlar er ya da geç hesabını verecek” diye konuştu.

Kınama eylemine, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Hatay Gençlik kolları Başkanı Ümit Kutlu başta olmak üzere tüm ilçelerin Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Belen Kadın kolları Başkanı Yüksel Evren ve diğer ilçelerin Kadın Kolları Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, CHP Milletvekili aday adayları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here