Çevre Koruma Derneğinden, Başkan Civelek’e Teşekkür!

0
118

İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret ederek, kendisine çevre dostu yatırım ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Ziyarette konuşan İskenderun Çevre Koruma Derneği Genel Sekreteri Oktay Demirkan, “Çalışma döneminizde İskenderun’da çevre korumacılık açısından olumlu bir sürü yatırımlar yaptınız. Çöp sorununu, su sorununu çözüyorsunuz. Yeşil alanlar kazandırıyorsunuz. Bunlar çevre koruma açısından olumlu çalışmalar. Bu nedenle size teşekkür belgesi vermek istiyoruz  dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, bu teşekkür belgesinin anlamlı olduğunu belirtti. Çevre Koruma Derneği’ne teşekkür eden Belediye Başkanı Civelek, “Bu belge benim için çok önemli. Günümüzün en önemli sorunu çevredir” dedi.

Ülkemizin enerjide dışa bağımlı olduğunu anımsatarak, enerjinin tasarruflu kullanılması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Civelek, “Bu hem ülkemizin hem dünyanın en önemli sorunu” diye konuştu.

Ziyarette, yapılan çalışmalara da değinen Belediye Başkanı Yusuf Civelek, göreve gelindiği gibi, çalışmaların aciliyet durumuna göre sıralandığını, bu bilinçle altyapıyla çalışmalara başlandığını söyledi.

Başkan Civelek, yapımı tamamlanan yeni Nikah Salonunun 14 Şubat’ta hizmete gireceğini de hatırlatarak; “Bu özel günde çiftlerin nikahlarını da kıyacağız” dedi.

İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetimi, makamda gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e,  üzerinde ‘Çevre dostu yatırımlarınızla çevre koruma çabalarına katkıda bulundunuz. Bu etkinliğinizi övgüye değer buluyor ve size yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz’ ifadelerinin yer aldığı teşekkür belgesi verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here