Çelik-İş Sendikası İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

0
64

itso-çelik işÇelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve sendika yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimini ziyaret ettiler

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ziyarette yaptığı konuşmasında, İsdemir ile Çelik-İş sendikası arasındaki toplu iş sözleşmenin devam ettiğini hatırlatarak; “İnşallah İsdemir’de de işçinin ve emeğin hakkını kazanmak için mücadelemiz devam ediyor” dedi.

İskenderun’un menfaatlerine olacak her türlü projede birlikte hareket edebileceklerini de belirten Önde; “İskenderun’un ekonomik yönden gelişmesine katkı verecek her türlü projede sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim” değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Çelik-İş Sendikası bölgede işçilerin haklarının koruma adına önemli görev ve misyon üstlenmektedir. Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. TSO olarak İskenderun için önemli bazı projelerimiz var. İskenderun’un dinamiklerini bir araya getirerek, sanayicimizin ve esnafımızın önünü açacak çalışmalar içerisindeyiz” diye konuştu.

Ziyarette İskenderun spor’un uzun yıllar başarılı bir şekilde kaptanlığını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile Çelik-İş Sendikası ve İDÇspor Kulüp yöneticileri de ziyaretin bir bölümünü de futbola ayırdı. Futbol sohbetinde İskenderun takımlarının mutlaka profesyonel ligde olması yönünde adımların atılması ve bu yönde çalışmalar yapılması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here