Çelik İş Sendikası; “İddiaların Gerçek Yüzünü Bilmek İsdemir’lilerin Hakkı”

0
119

isdemir işçisine mesajTürk Metal Sendikasından istifa ederek sendika hakkında ağır suçlamalarla dolu bir açıklama yapan sendikanın eski Genel Teşkilat Sekreteri Yavuz Gökçe açıklamalarının basına yansımasının ardından Çelik İş Sendikası yönetimi, İsdemir çalışanlarına mesaj gönderdi.

Gönderilen mesajda Gökçe’nin açıklamasında öne sürdüğü iddiaların aydınlatılmasını isteyen Çelik İş Sendikası Yönetimi, ortada bir suç ve suçlu varsa bunu İsdemir çalışanlarının bilmesinin en doğal hakları olduğu vurguladı. İsdemir çalışanlarına gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi;

“Sevgili İsdemir çalışanları, 29.04.2014 tarihinde İskenderun yerel haberlerde malum sendikanın eski Genel Teşkilat Sekreteri Yavuz Gökçe’nin istifasının gerekçelerini içeren basın açıklaması emeğe ihaneti ve malum sendikanın ne kadar sarı ve yüzkarası olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Ayrıca Yavuz Gökçe’ye soruyoruz, kimin hangi bankada ne kadar borçları kapatıldı? Transferi yapılan 1 numara sendikacı kim? Toplam transfer ücreti kaç TL? 1. taksit olarak elden ödenen kaç TL? Bu iddiaların gerçek yüzünü bilmek İsdemir çalışanlarının hakkı olduğuna inanıyoruz. Yaşasın Hak-İs, Yasasın Çelik-İş.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here