Çelik; “İnsana Hizmetin, Hakk’a Hizmet Olduğu Bilincindeyiz”

0
50

saadet ziyaret1Saadet Partisi Adayları Gazetemizi Ziyaret Etti

Gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştiren Saadet Partisi İskenderun ve Arsuz Belediye Başkan Adayları, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ile yerel seçimler konusunda istişarede bulundular. İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil Çelik; “İnsana hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilincindeyiz” dedi.

Gazetemiz idarehanesine gelerek burada Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ile bir süre görüşen Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Velit Şimşek, İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil Çelik, Arsuz Belediye Başkan Adayı Hasan Alış, yerel seçimler konusunda istişarede bulundular.

Sivil toplum örgütleri gibi basının da önemine vurgu yapan İskenderun Belediye Başkan Adayı Çelik; “Bizler öyle bir siyasi partiyiz ki, diğerleri gibi seçim yaklaştığında meydanlara inen değil, bir yılın 365 günü meydanlardayız. İskenderun bizim için önemlidir. İskenderun birçok dine ve mezhebe sahip insanları kucaklıyor. Bizlerde bütün kardeşlerimizi kucaklayacağız. Hepsine de eşit mesafede duracağız.

İskenderun’da gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimiz hazır. Güneş Enerjisi santralleri, alt ve üst geçitler, gençlere yönelik projeler, hayvanat bahçesi projemiz, evlenecek olan gençlere çeyiz yardımı, taziye evi, halk ekmeği gibi birçok projemiz var. Bu projelerimizi gerçekleştirmeyi taahhüt ediyoruz. Eğer başkanlık bize nasip olmaz ise bu projelerimizi kazanan belediye başkanına sunacağız. Bizim halka hizmet anlayışımız budur! Çünkü insana hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilincindeyiz” diye konuştu.

Bazı adayların belediye bütçesi ile yapılamayacak projelerle halkın huzuruna çıktığının da altını çizen İskenderun Belediye Başkan adayı Çelik; “Onlar devlet projelerini biz yapacağız diyorlar. Özellikle bu projelerinden bir tanesi olan Amanos Tüneli projesi Büyük Orta Doğunun projesidir. Bu bölge insanına değil, yabancılara hizmet edecek bir projedir” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediye Başkan Adayı Hasan Alış da; “Arsuz yöresine uygun projelerimiz hazır. İnsanın en hayırlısı insana faydası olandır. İnsanın kalbinden inancını aldılar. Sorunların köküne inmez iseniz sorunları çözemezsiniz. İşte bizlerde sorunların köküne inip, onları ortadan kaldırmaya adayız. Arsuz bize nasip olursa, bu vatandaşa hizmet olarak geri dönecektir” diye konuştu.

Seçim çalışmalarında adaylara başarılar dileyen Rızkullah Terbiyeli; “Belediye başkanlığı için vatandaşın isteklerini yerine getirmek için aday olunur. Ben belediye başkanlarının çalışma tarzlarını beğenmiyorum. Göreve geldiklerinde öncelikle ihtiyaca göre hizmetlerden başlamıyorlar. Oysaki öncelikle kentin en önemli sorunlarının çözümüne gitmeleri gerekir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here