Çankaya Deposuna Çelik Hat!

0
56

bld-şahin tepesi1İskenderun Belediyesi’nce İşletme Ömrünü Tamamlayan Su Terfi Hattı Yenilendi

İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce, Numune Mahallesindeki su kuyularından Çankaya deposuna su taşıyan, terfi hattı yenilendi. 50 yıl önce döşenen ve ekonomik işletme ömrünü tamamlayan mevcut asbest su terfi hattı yerine uzun ömürlü, sağlıklı 300 mm çapında çelik hat döşendi.

Yeni su terfi hattının işletmeye alınma çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Su ve Kanalizasyon Müdürü Garip Sönmez’den bilgi aldı. Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince su terfi hattı ve terfi istasyonu inşa çalışması tamamlandı

İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince, Şahin Tepesi ve civarındaki sitelerin su ihtiyacını karşılayacak olan terfi hattı ve terfi istasyonu inşa çalışması tamamlandı. Çalışmayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Su ve Kanalizasyon Müdürü Garip Sönmez’den bilgi aldı.

Şahin Tepesi ve civarındaki sitelere su veren mevcut boru hattı yerine,  110 mm çapında 1500 metre uzunluğunda terfi hattı ve terfi istasyonu yapıldı. Yapılan terfi hattı ve terfi istasyonuyla Şahintepesi ve civarındaki site sakinleri, bundan sonra su sıkıntısı yaşamayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here