Canan ile Mehmet Çifti ‘Mutluluğa’ Yelken Açtı!

0
682

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem’in Basın Danışmanı Mehmet Alioğlu, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

İlham ve Hisamittin Alioğlu çiftinin oğulları olan Mehmet Alioğlu, Mediha ve Süleyman Asker çiftinin güzel kızları Canan ile hayatını birleştirdi. Antakya’da gerçekleştirilen düğün törenine CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem ve CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’un yanı sıra önceki dönem CHP İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Av. Servet Mullaoğlu, CHP Milletvekili Adayı ve İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, CHP Kurultay Delegesi ve İskenderun Palmiye Hastanesi Baş Hekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP Kurultay Delegesi Yeminli Mali Müşavir Ali Mutlu, CHP İl Başkan Yardımcısı Av. Samet Eskiocak, CHP İl Başkan Yardımcısı Semir Baklacı, CHP Hassa İlçe Başkanı Haydar Ergüneş, CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer, CHP Antakya İlçe Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Savaşır, CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ile seçkin davetli topluluğu katıldı.

Düğün töreninde ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Parti Meclisi Üyelerinin de kutlama telgrafları okundu.

Bizler de İskenderun Gazetesi Ailesi olarak görkemli bir tören ile dünya evine giren Canan ile Mehmet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Alioğlu ve Asker Ailelerini de gönülden tebrik ediyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here