Çamaşır Yıkama Merkeziyle Öğrencilerin Sıkıntıları Geride Kaldı

0
328

çamaşırhane1Merkez, Günde 120’ye Aşkın Öğrencinin İhtiyacını Karşılıyor

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde, kısa bir süre önce faaliyete giren, özellikle üniversite öğrencilerinin eğitime daha fazla zaman ayırmasına büyük katkı sağlayan ‘Çamaşır Yıkama Merkezi’ Hatay’da eğitim gören öğrencilere hizmet vermeye devam ediyor.

Üniversite kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hatay’da, öğrencilere yönelik gündelik yaşamlarının vazgeçilmez ihtiyaçlarına cevap veren hizmetleri buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, örnek hizmetleri ile hemşerilerinin takdirini kazanıyor. Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampusu’nda yerini alan çamaşırhane, 20 çamaşır makinesi, 10 kurutma makinesi, sanayi tipi ütü ve terzi desteğiyle günde 120’ye aşkın öğrencinin ihtiyacını karşılıyor.

Özellikle ailelerinden uzakta eğitim gören ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençler, HBB Çamaşır Yıkama Merkezi sayesinde, çamaşırlarını yıkama ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları geride bırakmalarına vesile olduğu için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here