Çalışkan; “Davalar İptal Oluyor, Şehit Kanları Paraya Tercih Ediliyor”

0
102

saadet partisi20Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; “Davalar İptal Oluyor, Şehit Kanları Paraya Tercih Ediliyor”

Saadet Partisi Hatay İl teşkilatı Haziran ayı İl Divan toplantısını Ramazan ayında da sürdürdü. Antakya Beyza İş Merkezi’nde düzenlenen İl Divan toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Türkiye’nin İsrail anlaşmasına tepki göstererek İsrail’in bir terör devleti olduğunu söyledi.

Çalışkan; “Yaptıkları hatalar görülmesin diye bir yandan gerginliği had safhaya çıkararak suni gündemlerle halkı oyalarken diğer yandan gizli kapılar ardında İsrail lehine anlaşmalar yapıyorlar. İsrail ile Türkiye anlaşmasının maddelerine bakınca, bir-iki kulağa hoş gelen tazminat gibi maddeleri ön planda tutarak zafer gibi lanse etmeye çalışsalar da çok vahim maddeler olduğunu görüyoruz. Bu anlaşmayla İsrail’in ablukası meşru hale gelecek tanınacak. Mavi Marmara’nın hesabı bu şekilde mi sorulacak?

Davalar iptal oluyor, şehit kanları paraya tercih ediliyor. İşgalci İsrail’in aldığı Filistin doğalgazı Türkiye üzerinden Batı’ya pazarlanacak. Türkiye’nin Avrupa’ya İsrail gazını taşıması Filistin’e kurşun olarak dönmeyecek mi? Ayrıca İsrail’e yönelik eylemler engellenecek ve bunlara terör denilecek. İsrail bir terör devletidir. Katil İsrail ile dost olunur mu?” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here