Çalışan Turuncu-Mavili Formayı Kapar!

0
68

5 Temmuz İskenderunspor Teknik Direktörü Hıdır Özdemir’den Futbolculara Uyarı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunsporluların Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel Tesislerinde kamp çalışmaları aralıksız devam ederken, Teknik Direktör Hıdır Özdemir, futbolcularla sık-sık bir araya gelerek uyarılarda bulunuyor.

Nevşehir Ürgüp Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tesislerinde yapılan çalışmalar öncesine futbolcularla bir araya gelen Özdemir; “Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla buraya geldik. Liglerin başlamasına az bir zaman kaldı. Turuncu-Mavi sevdalıları bizlerden başarı bekliyor. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Çok çalışan Turuncu-Mavili formayı kapar” dedi.

İskenderunspor’un Kalesi Emin Ellerde

Turuncu-Mavili ekibin yeni sezon öncesinde kalesi de emin ellerde! Kaleci antrenörü Kenan Kurt nezaretinde çalışan İsmail Turhan, Setfettin Özel ile Okan Kaynar, yeni sezonun başlamasını iple çekiyorlar. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen 5 Temmuz İskenderunspor’un kalecileri; “Hiç kimse merak etmesin, kalemiz emin ellerde” dediler.

5 Temmuz İskenderunspor’un Kampında Çalışmayana Ceza

Öte yandan kampta Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu ile Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın’ın ‘çalışmayana ceza’ uygulaması herkesi harekete geçirdi. Asbaşkan Saraçoğlu ile Başkan Yardımcısı Alpaydın, Ürgüp Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü sahasında yapılan idmanda, ceza uygulaması nedeni ile kendileri de çalışmalara katılarak, futbolculara örnek oldular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here