Biz Proje Takımıyız!

0
61

Yöneticiler, Teknik Heyet ve Futbolcularla Nevşehir Kampında Bir Araya Gelen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başarı İstedi…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’un yeni sezon öncesi kamp çalışmaları aralıksız devam ederken, Başkan Fatih Tosyalı ile yöneticiler takımı yalnız bırakmıyor. Tosyalı, Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu, Kulüp Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın ile birlikte futbolcularla sabah kahvaltısında buluştu. Tosyalı daha sonra beraberindekilerle birlikte, Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcıları Halit Yavuz, Emre Altun ve Kenan Kurt ile de özel görüşmeler yaptı.

Özel görüşmede konuşan Başkan Tosyalı; “Biz bir proje takımıyız. Sporcularımızın en iyi şartlarda liglere hazırlanmaları için tesislerimizin ihalesini yaptırdık. Yeni sezon öncesi genç ve çok koşan bir ekip oluşturduk. Taraftarlarımızın güzel ortamda müsabaka izlemeleri ve futbolcularımızın güzel futbol sergilemeleri için 5 Temmuz Stadının tadilatı da birkaç gün içinde tamamlanacak. Daha fazla gençlerimizi bünyemize katabilmek için iyi bir altyapı ekibi oluşturduk. Üst ligler, bizim hedeflerimiz arasında. Bu yönde de imkanlarımız dahilinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here