Çalıntı Motosiklette Çalıntı Mallar Ele Geçirildi

0
43

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’da ve Payas’ta gerçekleştirilen çalışmalar sonunda çelıntı motosiklet ile çok sayıda çalıntı mal ele geçirildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesinde durdurulan motosikletin çalıntı olduğu tespit edilirken, motosikleti süren C.B. yakalanarak gözaltına alındı. Motosiklette ve şüphelinin yapılan üst aramasında ise 5 adet su bataryası, 1 adet kadın çantası, 23 adet telefon kulaklığı, 3 adet duş takımı, 5 adet iş eldiveni, 1 adet siyah eldiven, 1 adet maket bıçağı, 1 adet çok amaçlı çakı ele geçirildir.

Olayla ilgili olarak, şüphelinin motosiklet hırsızlığı, bisiklet hırsızlığı, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme suçlarından toplam 6 dosyadan arandığı tespit edilirken, yetkililerce motosiklet ve suç unsuru malzemelere de el konuldu.

Demir Çalan Şahıslar Yakalandı

Emniyet yetkilileri, Payas Yıldırım Beyazıt Mahallesi 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde meydana gelen “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayı ile ilgili çalışmalarda da başarıya ulaştı.

Toplam 1900 TL değerinde, 370 Kg 11 parça korkuluk demiri ve 4 adet korkuluk direği çalınması konusu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin şüphelilerin tespit edilmesine yönelik yapmış olduğu inceleme ve çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların A.A. ile Ş.A. olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine şahıslar, suç eşyaları ile birlikte yakalanırken, haklarında adli işlemler de yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here