Büyükşehir Belediyesinden Şehit Ailelerine Fide Dağıtımı

0
74

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ürettiği, toplumun her kesimini önemseyen çalışmalarından biri olan “Balkonda Umut Yeşeriyor” projesi kapsamında saksı içerisindeki fideler vatandaşlara ulaştırılıyor.

Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs nedeniyle evde kalması zorunlu olan ve dışarı çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımız için üretilen proje çerçevesinde ekipler fide dağıtımını gerçekleştiriyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2.Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk koordinesinde çalışmalarını yapan ekipler, 6 ilçeyi kapsayan ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımız ile meslek gruplarını içeren projeye Şehit Ailelerimizi de dahil ettiler.

Proje kapsamında yapılan dağıtımların Hatay’da Balkon Bahçeciliğinin yaygınlaşmasına katkı sağladığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Cantürk; “Başkanımız sayın Doç. Dr Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda süren çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bu bağlamda Şehit Ailelerimizi de unutmadık. Kendilerine ulaştırdığımız fidelerle yaşamlarını küçük bir dokunuş gerçekleştirdik” dedi.

Kendilerine ulaştırılan fidelerin hayatlarına yeni bir yön kazandırdığını ve uğraşacak yeni bir hobi olduğunu vurgulayan Şehit Aileleri projeye hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile projeye emeği geçen ve dağıtımını gerçekleştiren personele teşekkür ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here