Büyükşehir Belediyesi, Ana Okul Öğrencilerini Sevindiriyor!

0
328

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilimiz genelindeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullardaki ana sınıfı öğrencilerinin yüzünü güldürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda, ana okullarda; boyama kitabı, karalama defteri, kalem, sulu boya takımı, elişi çalışmalarında kullanılan araç gereç ve makas ile mini termos’tan oluşan “Kırtasiye Seti” dağıtımına başlandı.

BŞB ekipleri, Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesinde bulunan Murat Zelluh İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerine de dağıttığı kırtasiye seti ile minik öğrencilerin eğitimine bir nebze de olsa katkıda bulundular.

Aldıkları hediyelerden  büyük bir mutluluk duyan minik öğrenciler başta Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere emeği geçen yetkililere hep bir ağızdan teşekkür ettiler.

BŞB yetkilileri ilimiz genelinde başlattıkları bu çalışmanın özellikle yoksul semtlerdeki okulların anasınıfı öğrencilerine yönelik olduğunu vurgulayarak; “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yaşamın her alanında üzerimize düşen görevleri yapmaya gayret ediyoruz. Sanat, eğitim, kültür, spor, müzik vb. gibi yaşamımızı yakından ilgilendiren konularda vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan minik öğrencilerimizin yüzünün gülmesi bizim en büyük ödülümüz ve mutluluğumuzdur” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here