Büyük Yürekli Çocuklar Akranlarıyla Eğlendiler

0
283

korunmaya muhtaç2Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu 4/E sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri,  İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki 30 öğrenciyi Çanakkale filmine götürdü. 4/E sınıfının 36 öğrencisi, İskenderun Korunmaya Muhtaç çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki 30 çocuğun masraflarını okul harçlıklarından karşıladı. Paylaşımda bulunan çocuklar ile dernek bünyesindeki çocuklar,  AVM’de yemek yiyip çocuk oyun parkında gönüllerince eğlendiler.

korunmaya muhtaç4

4/E Sınıfı öğretmenleri ile dernek yönetim kurulunun da katıldığı bu buluşmayla ilgili değerlendirme yapan öğretmen Canan Karabıyık, günümüzde paylaşımı bilmeyen çocuklar yetiştiğine dikkat çekerek, “Çocuklarımıza paylaşmanın güzelliklerini yaşayarak göstermek istedik. Bu düşünceden yola çıkan çocuklarımız harçlıkları ile dernek bünyesindeki 30 çocuk ile birlikte Çanakkale filmini izlediler. Hep birlikte yemek yiyip daha sonra da gönüllerince AVM’deki oyun alanında eğlendiler. Çocuklarımızda biz de bu paylaşımdan mutluluk duyduk” dedi.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı da çocukları, duyarlı yaklaşımlarından dolayı kutlayarak minik yüreklerin bu çabasının toplumun tüm kesimine örnek olması temennisinde bulundu, çocukları kutlayıp teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here