Büyük, Orta ve Küçük Şeytan

0
175

Necip Türk milletinin beş bin yıllık tarihi vardır. Yaklaşık 13 asırdır İslam’la şereflenmiş ve Cihan’a yayılmasında çok büyük hizmet etmiştir. İslam’ın şartı beş, bunlardan birisi ve en zor olanı bedenen ve malen yapılan Hac farizasıdır. Hac farzı olan kimsenin de, şeytanları taşlaması şarttır. Bu şeytanları yazımın sonunda net olarak belirteceğim.

Türkler, Milattan Önce ve Milattan Sonrasında, Orta Asya’dan, Batı’ya Avrupa kıtasına yaptıkları seferlerle, Finlandiya, Macaristan, Bulgaristan ve Rusya’nın güney bölgelerine yerleşmişlerdir. Orta Asya’dan, Kuzey Doğu’ya doğru seferlerle de Bering Boğazını geçerek, Kutuplar Bölgesinden, Alaska, Kanada ve Kuzey Amerika’nın orta ve aşağı kesimlerine kadar inerek, Amerika’yı yurt edinmişlerdir. Söylenen ve bilinene göre, bugünün 250’ye yakın Türkçe kelimesi Kızılderili denilen insanlar tarafından kullanılmaktadır. Asıllarının Türk olduğu söylenmektedir.

Buraya sonradan intikal eden, çirkin İngilizlerin tohumları, kullandıkları acımasız yöntem ve silahlarla, kıtanın sahibi olan yerli halkı yıllarca katletmişlerdir. Öldürdükleri o tarihteki yerli halkın sayısı 7-8 milyon olduğu söylenmektedir. Gittikçe vahşileşen bu büyük Şeytanlar kıta dışına katliama açılmışlardır. Dünya harbinde Japonya’ya iki kez attığı, atom bombası ile ve savaş boyunca katliamları korkunç olmuştur. Osmanlı’ya karşı Ermeni ve Yunanlıları kullanarak katliamlar yapmış hala Sevr peşindedir.

Vietnam’da katliamlarla beraber, Kuzey-Güney olarak ikiye bölmüştür. Kore’de yaptıkları katliamlardan sonra Kuzey Güney olarak ikiye bölmüştür. Kamboçya’yı da keza ikiye ayırmıştır. Yemen’de yaptıkları katliamlardan sonra Kuzey ve Güney olarak ikiye ayırmıştır. Pakistan’da yapılan katliamlardan sonra Pakistan ve Bengaldeş olarak ikiye bölmüştür. Afganistan’da katliamları devam etmektedir. Irak’ta yaptıkları utanç ve katliamlar yenidir.

Şimdi BOP (Büyük Ortadoğu) adı altında Tunus, Libya, Mısır, Yemen’de demokrasi adı ile yaptığı katliamlar Suriye’de de devam etmektedir. Topun ağzında İran gözükmekte sonrası kime geleceğini bilmek zor değildir. Bunlar ‘Büyük Şeytan’ın işidir, kimdir bu Büyük Şeytan? ABD’nin ta kendisidir!

Büyük şeytana yardımcı olan, Orta Şeytan vardır, aslında büyük iken biraz küçülmüştür ama sömürme, katliam ve sömürgecilik yapan eski, insanlık dışı, emperyal güçler vardı, kimdi bunlar? (AB) Avrupa Ülkeleri, Hollanda, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz ve torunu devletler. Ama bunların, yani Büyük ve Orta Şeytanın çocuğu ve büyüttüğü, iyi imkânlarla yetişen Evangalistlerin yavrusu Küçük Şeytan, günün şartları ile çok daha kurnaz ve acımasız, insanlık düşmanı, Siyonizmin temsilcisi olmuştur. Şeytanların Beynidir. Kimdir bu? İsrail’dir!

Ey İnsanlık, Ey Türk Milleti, Ey Müslümanlar, Ey Aklı başında olan Dünya Milletleri! Uyanın artık. Bu şeytanların yaptıklarına “yeter” demenin zamanı gelmedi mi? tamamen insanlığın tarumar olmasını, mahvolmasını mı, bekliyorsunuz?

Ey Orta Doğu’da onca acı ve katliamları yaşayan insanlar, Ey ülkemin inanmış değerli aziz milleti, Büyük, Orta ve Küçük Şeytanı taşlamayı yapmazsanız borçlu kalmaz mısınız? “Cihat” ne demektir, kime ve ne şartlarda yapılır bilmez misiniz?

Yaratan ülkemizi ve tüm insanlığı bu şeytanların şerrinden korusun diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

e-mail: nurettincan1453@hotmail.com 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here