Bugün ve Yarın 2’şer Maç Var!

0
123

Spor Toto 2. ve 3. Ligde mücadele eden temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Cumartesi günü (bugün) sahaya çıkacak olan Hatayspor, Tuzlaspor A.Ş.’yi ağırlıyor. Erzin Belediyespor ise yine bugün Bayrampaşa deplasmanına çıkıyor. Pazar günkü (yarın) programa göre, Kırıkhanspor, Muğlaspor deplasmanında puan arayacak ilen Payasspor ise sahasında Arsinspor’u konuk edecek.

Payasspor 3 Puan İçin Kenetlendi

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Pazar günü Payas İlçe Stadında oynayacağı Arsinspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde sürdürüyor. Payasspor’da cezalı Koray Kurt ile ameliyat olan İhsan Uğur Göktaş bu hafta forma giyemeyecek.

Geçen hafta Aydın deplasmanında alınan önemli galibiyetin ardından kente dönerek çalışmalarını ara vermeden sürdüren Mavi-Beyazlılarda tek düşünde, Arsinspor karşısında 3 puan alıp bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. Bu karşılaşma öncesinde ev sahibi Payassor 24 puan ile 14. sırada yer alırken, Arsinspor ise 16 puan ile puan cetvelinin son sırasında yer alıyor.

Payas İlçe Stadında oynanacak olan bu kritik karşılaşmasını Hasan Ertuğan, Bekir Yücel ile Abdullah Melih Karaduman hakem üçlüsü yönetecek.

Hatayspor Tuzlaspor Maçına Odaklandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Hatayspor ise 24 Şubat Cumartesi günü (bugün) kendi saha ve seyircisi önünde, küme düşme hattında bulunan Tuzlaspor’u konuk edecek. Geçen hafta zorlu deplasmanda Sivas Belediyespor karşısında 2-0 öne geçtiği maçta 2-2 berabere kalarak önemli avantaj kaybeden Bordo-Beyazlılar, Tuzlaspor’u yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde Tuzlaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini bekleyen Hataysporlu futbolcular, taraftarlarının desteğiyle bu maçı kazanacak güç ve inançta olduklarını vurguladılar.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise Tuzla maçından umutlu olduğunu ve takımın sezon sonunda ipi göğüsleyeceğine inandığını söyledi. Sivas maçında 2-0 öne geçmelerine rağmen basit bireysel hatalardan goller yediklerini ifade eden Palut; “Sivas maçındaki oyundan memnunum, oyun olarak iyi idik ama bunu skora yansıtamadık. Biz işimize odaklandık, sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

İlimizin diğer temsilcilerinden Erzin Belediyespor bugün Bayrampaşa deplasmanına çıkıyor. Turuncu-Beyazlı ekibin tek hedefi İstanbul deplasmanından puan ya da puanlar alarak dönmek. Nitekim son sıralardan bir türlü uzaklaşamayan Erzin temsilcisinin daha fazla kayba tahammülü yok! Sarı-Lacivertli Kırıkhanspor ise yarınki maçta Muğlaspor deplasmanında puan arayacak. Haftanın programı şöyle olacak: èè

Hatayspor-Tuzlaspor A.Ş.

24 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Mustafa İlker Coşkun, Yusuf Doğan, Ali Etlikci

Bayrampaşa-Erzin Belediyespor

24 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 13.30

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı

Halil İbrahim Yıldırım, Mustafa Zıvalı, Zafer Gayretli

Muğlaspor-Kırıkhanspor

25 Şubat 2018 Pazar Saat: 13.30

Muğla Atatürk Stadı

Burak Pakkan, Gökhan Coşar, İsmail Taygun Tasalı

Payasspor-Arsinspor

25 Şubat 2018 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Hasan Ertuğan, Bekir Yücel, Abdullah Melih Karaduman

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here