Bu Sevinç Görülmeye Değer!

0
190

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’un Yahyalıspor karşısında aldığı galibiyetin yankıları sürüyor.

Beraberinde başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Destek Hizmetleri Müdürü Ergün Saydam, Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın ile birlikte futbolcuların soyunma odasına giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, teknik heyet ve futbolcuları tek-tek tebrik etti.

Burada konuşan Başkan Tosyalı, henüz işin başında olduklarını belirterek; “Sizler gecikmeli de olsa bizleri sevindirdiniz. Bizler de arkadaşlarımızla birlikte sizlere destek olmak için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Turuncu-Mavili camiamızı sevindirdiğiniz için, arkadaşlarımız ile birlikte sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Turuncu-Mavili camia başarılarınızın devamını bekliyor” dedi.

Bu arada İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları ve kulüp yöneticileri Merhum Adem Kırdar’ın 10 yaşındaki oğlu Beyazıt Bestami Kırdar’ı da yanlarına alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Tosyalı’ya Sevgi Seli

5 Temmuz İskenderunspor’un son dakikalarda gelen golün ardından elde edilen galibiyeti İskenderun ve yöresinde sevinçle karşılanırken, taraftarlar ve futbolcular verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya sevgi gösterilerinde bulundu. Maçın bitiş düdüğünün ardından galibiyetin mimarı futbolcular, Başkan Tosyalı’yı omuzlarına alarak sevgi gösterilerinde bulunurken, Turuncu-Mavili taraftarlarda dakikalarca ayakta alkışladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here