“Bu Makam Halkın Makamıdır. Bu İş Gönül İşidir”

0
90

Balıkçı Esnafından Civelek’e Ziyaret!

İskenderun’daki balıkçı esnafı, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanlığının, hizmet makamı olduğunu vurgulayan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Belediye halkın belediyesidir. Bu makam halkın makamıdır. Bu iş gönül işidir” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, balıkçı esnafını ağırladı. Balıkçı esnafının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Civelek, yapılan çalışmaları konukları ile paylaşırken, yeni yapılacak olan balık pazarına da değindi.

Deniz kentinde balığın çok önemli olduğuna işaret eden Civelek; “Merkezi yerdeki otopark yerinde, çok katlı otopark, giriş katına da balık pazarı yapacağız. Burada hem esnaf daha rahat satış yapacak hem de vatandaş daha rahat balık alacak” diye konuştu.

Deniz kenti olan İskenderun’da, iskele yapımının sürdüğünü, sahil kenarında çok güzel nikâh salonu yapıldığını da anlatan Başkan Civelek, içme suyu, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, taziye evleri, sahilde peyzaj çalışması, drenaj kanalı yapım çalışmalarına değindi.

Alınan iş makineleri ile araç parkının büyüdüğünü, özellikli yeni itfaiye aracı alındığını, İtfaiye Müdürlüğüne, donanımlı ve modern yeni bir bina yapıldığını ve hizmete girdiğini anlatan Civelek, itfaiye personeline hizmet içi eğitim verildiğini de belirtti.

Balıkçı Esnafından Teşekkür

İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi 2. Başkanı Celal Bilen’in de katıldığı ziyarette, yapılan çalışmalardan ve yapılacak olan balık pazarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren balıkçı esnafı, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Yapımı planlanan ve balığın daha rahat alışverişine imkân sağlayacak olan balık pazarı için, Başkan Civelek’e minnettar olduklarını ifade eden balıkçı esnafı, İskenderun ve halk için yapılan tüm çalışmalardan dolayı da memnuniyetlerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here