Bu Galibiyet Ender Traş’a Yazar

0
23

İskenderunspor Dört Dakikada Geri Döndü!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Kırıkhan İlçe Stadında yapılan karşılaşmada son dakikalarda geriye düştüğü zorlu maçta, dört dakikada bulduğu iki golle rakibi Isparta 32 Spor’u 2-1 mağlup etti. Bu galibiyet Turuncu-Mavili camiada büyük sevinç yaratırken, spor otoriteleri galibiyetin yeni Teknik Direktör Ender Traş’a yazılacağını kaydetti.

Bayram Başkan, Süleyman Yavaşoğlu ve Sabri Üstünel hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, temsilcimiz maçın normal süresinin bitimine 6 dakika kala geriye düştü. Umudunu yitirmeyen Turuncu-Mavili ekip kalan dakikalarda iki gol bularak galibiyete ulaştı.

İskenderunspor’un gollerini 87. dakikada Onur Ural ile 90+1. dakikada Hamza Küçükköylü atarken, Isparta 32 Spor’un tek golünü 84. dakikada Mehmet Küçükdurmuş kaydetti. İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 42’ye yükseltti.

Kırıkhan’da oynanan karşılaşmada İskenderunspor taraftarları Turuncu-Mavili futbolculara yoğun destek verdi.

Bu Galibiyet Ender Traş’a Yazar

İskenderunspor’un zorlu Isparta 32 Spor karşısında aldığı bu galibiyet Turuncu-Mavili camiada büyük sevinç yaratırken, karşılaşmayı izleyen spor adamları, Teknik Direktör Ender Traş ve yardımcılarına övgüler yağdırdılar.

Spor adamları önemli karşılaşmanın ardından yaptıkları açıklamalarda; “Kendi seyirciniz önünde son dakikalarda gol yiyeceksiniz, hemen toparlanıp ve yapılan değişikliklerin ardından 4 dakika içerisinde 2 gol atıp sahadan galibiyetle ayrılacaksınız. Hem de play-off yolundaki rakibiniz karşısında!

Futbol tarihinde ender rastlanan bir sonuçtur bu! Ender Traş’ın, rakibi çok iyi analiz ettirdiğini tahmin ediyoruz. Ender Traş ve yardımcılarını da tebrik etmek lazım. Ender Traş İskenderunspor’u play-off yolunda zirveye çıkartır” değerlendirmesinde bulundular.

Arnavutköy Belediye Maçı Hazırlıkları Başladı

Öte yandan Turuncu-Mavili takımımız, dün gerçekleştirdiği antrenmanla bu hafta sonu Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Arnavutköy Belediyespor müsabakasının hazırlıklarına da başladı. Antrenman geçen hafta sonu Isparta karşısında alınan galibiyetin morali ile oldukça neşeli geçti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here