“Bu Dönemi İyi Değerlendirin”

0
81

kaymakam özyiğit (2)Kaymakam Özyiğit’ten Öğrencilere Tatil Mesajı: “Bu Dönemi İyi Değerlendirin

İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

İlçemizde eğitimin kalitesini daha üst noktalara taşıyabilmek için çeşitli projeleri uygulamaya geçirdiklerini ifade eden Kaymakam Özyiğit; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi bizim öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Önemli olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirip topluma hazırlamaktır. Bunun gerçekleştirilmesi adına bütün kurum ve kuruluşlarımız ile işbirliği içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Son yıllarda devletimizin eğitime olan katkıları olağanüstü derecede artmıştır. Bu katkılara hayırsever vatandaşlarımızın da desteği azımsanmayacak derecede büyüktür. Bu manada hayırsever vatandaşlarımızın eğitim başta olmak üzere İlçemizin gelişmesi ve kalkınması bakımından verdiği katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Mesajında öğrencilere seslenen Kaymakam Özyiğit, planlı çalışma ve disiplinin önemine vurgu yaptı. Öğrencilere önerilerde bulunan Kaymakam Özyiğit; “Sağlığınıza dikkat edin ve okuma alışkanlığınızı geliştirin. Okulunuz ve sınıfınız içindeki tutum ve davranışlarınız eğitim ve öğretim süreciniz ile kişisel benliğiniz açısından çok önemlidir. Sıkıntı ve sorunlarınızı ailenizle, öğretmenlerinizle ve okul idaresiyle paylaşarak aşmaya çalışın. Sevgili Öğrenciler, notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Bu dönemi iyi değerlendirin” dedi.

Velilere de seslenerek önerilerde bulunan Kaymakam Özyiğit; “Değerli Velilerimiz, çocuklarımız karnelerini alacaklar. Onların karnelerinde arzu ettiğiniz notlar olmayabilir. Bunları çocuklarınıza yansıtmadan nedenleri üzerinde kendimizi de sorgulayarak, okul müdürümüz ve öğretmenleri ile istişare edip başarıyı daha üst noktalara taşıma gayretiyle hareket ediniz” dedi.

Son olarak öğretmenlere seslenen Kaymakam Özyiğit; “Türkiye’nin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımız sizlerin eseri olacaktır. Öğrencilerinize tatili dinlenerek, kitap okuyarak, ailesi ile birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak zaman geçirmelerini tavsiye edin. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve gayretlerinin devamını temenni ediyor, her öğrencimizle ilçemizin ve ülkemizin kalkınacağını ve her öğrencimizin ilçemizin ve ülkemizin güvencesi olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı bir kez daha kutluyor, huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here