Botanik Park Projesi Çerçevesinde Çevre Yollar da Genişletilmeli!

0
529

karayolları yol1Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca İskenderun Belediyesi’ne devredilen yaklaşık 50 dönümlük Karayolları arazisine yapılması planlanan “Botanik Park”ın Projelendirme çalışmaları büyük bir heyecanla beklenirken, Karayolları arazisinin civarında oturan vatandaşlar ise bu proje dahilinde yol genişletme çalışmalarının da yapılmasının gerektiğine dikkat çekiyorlar.

Karayolları arazisine yapılması düşünülen “Botanik Park” İskenderun halkı tarafından merakla beklenirken, civar sokaklarda oturan vatandaşlar da ilerde yaşanacak trafik kargaşası açısından dar sokaklarında genişletilmesi gerektiğine işaret ettiler.

karayolları yol2

Çevre sakinleri, bu bağlamda, araziyi çevreleyen 38. Sokak ve Şehit Yalçın Caddesi’nin de yol genişletme kapsamına alınarak, buradaki trafik akışının da kolaylaştırılması gerektiğine değindiler. Duyarlı vatandaşlar; “İskenderun’da yaşanan ve yaşanmaya devam eden nüfus artışıyla birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere hizmet edecek olan Botanik Park’ın çevresindeki yolların trafiği rahatlatacak şekilde genişletilerek projeye dahil edilmesi göz önünde bulundurulmalıdır. Biz vatandaşlar olarak isteğimiz bu yöndedir. Yaşanacak olan trafik artışı ancak bu şekilde önlenebilir” diye konuştular. (Haber Merkezi)

karayolları yol3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here