Bosch Mağazası Yeni Şubesini Primemall AVM’de Açtı

0
1405

İşletmeciliğini Ferdi Kızıltaş’ın yaptığı Güvenli Yatırım A.Ş Bosch Beyaz Eşya Mağazası Primemall Alış Veriş Merkezinde törenle hizmete açıldı.

Açılışa BOSCH Mağazaları Genel Müdürü İhsan Kara, Türkiye Bölgeler Müdürü Uğur Eryılmaz, Adana Bölge Müdürü Bekir Karakuş, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Memur-Sen İskenderun İlçe Başkanı Ömer Kabaklı, Denizciler eski Belediye Başkanı Esabil Soydan,  Azganlık eski Belediye Başkanı Halil Demir, Tosçelik Fen Lisesi Müdürü Ahmet Keskin, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube sekreteri Mehmet Güngör, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Mağazalarında Bosch’un ürettiği her türlü elektronik ve beyaz eşyanın satıldığını belirten işletmeci Ferdi Kızıltaş; “1886 yılında Robert Bosch Stuttgart’ta Hassas Makineler ve Elektrik Mühendisliği Atölyesini kurmuştur. Bu bugünün dünya çapında faaliyet gösteren Robert Bosch GmbH işletmesinin doğuşudur. İlk günden itibaren şirketin geçmişi yenilikçilik ve sosyal taahhüt ile karakterize edilmiştir. Dünyanın en eski, en köklü ve en kaliteli markalarından biri olan Bosch’un bayiliğini yapmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Mağaza açılışına gelen konuklarla yakından ilgilenen Kızıltaş, hayırlı olması dileklerine teşekkür etti. BOSCH Prime mall İskenderun AVM zemin katta hizmete açıldığını duyan vatandaşlar da ilk günden mağazaya akın ederek, yılın son fırsat kampanyalarından yararlandılar. Açılışa gelen Vatandaşlar, mağazayı açan Güvenli Yatırım A.Ş. yetkililerine teşekkür ettiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here