“Bölgemiz ve Üyemizin Sorunlarını En Yetkili Mercilere İlettik”

0
88

İTSO Başkanı Levent Yılmaz, TOBB’da Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirilen Toplantılara Katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Koronavirüs salgınının etkilerinin en aza indirilebilmesi amacıyla,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde, video konferans uygulaması ile düzenlenen toplantılara katılım sağladı.

Koronavirüs salgınının ülkemizde etkisini göstermeye başladığı andan itibaren, TOBB tarafından Türkiye genelindeki 365 oda ve borsa başkanlarının katılımıyla video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantılarda, koronavirüs salgınının ekonomide meydana getirmiş olduğu sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüşmeler yapılıyor. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz tarafından, İTSO Üyeleri ile yapılan görüşmeler sonrasında, belirlenen tüm sorun ve çözüm önerileri ilgili kurum ve kuruluşlara iletildi.

Mart ayından itibaren tüm ülke genelinde etkisini gösteren COVİD-19 salgını sürecinde, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile Akdeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanlarıyla İstişare Toplantısı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımları ile düzenlenen istişare toplantılarına katılım sağladı. Video konferans şeklinde gerçekleştirilen toplantılarda, İTSO Üyeleri tarafından iletilen tüm sorunlar-çözüm önerileri ilgili birimlere iletilerek, bölge ekonomisi hakkında bilgiler verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here