Bol Gollü Karşılaşmalar!

0
132

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda Heyecan Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (A) Grubunda İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan 3 karşılaşmada rakip fileler 17 kez havalanırken, Arsuz Belediyespor’u 7-2 yenen Tiryaki İletişimspor, günün en farklı galibiyetini elde etti. Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu: Şarkkonakspor: 2- Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği: 2, Belen Kaymakamlığı: 3-Meydan Gücü: 1.

Bir süre önce trafik kazasında hayatını yitiren Yılmaz Gökhan’ın anısına takımlar sahaya “Kalbimizdesin, Seni Unutmayacağız” pankartıyla çıkarken, taraftarlar da İstiklal Marşı söyleyip saygı duruşunda bulundu.

Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği takımının başarılı futbolcularından Suphi Öztürk, kornerden attığı güzel golle de geceye ayrı bir renk kattı.

Alınan bu sonuçların ardından A Grubunda Tiryaki İletişim ilk haftada 3 puan ve averajla liderlik koltuğuna otururken, yine 3 puana sahip Belen Kaymakamlığı gol averajı ile ikinci oldu. birer puanı bulunan Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği ile Şarkkonakspor takımları üçüncü ve dördüncülüğü paylaşırken, beşinci ve altıncı olan Arsuz Belediyespor ile Meydan Gücü takımlarının puanları henüz yok.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here