Boksörlerimiz, Türkiye Şampiyonalarına Hazırlanıyor!

0
340

boks turnuvası6Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan; Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Yalova’da, Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 29 Ocak-4 Şubat 2017 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak. 13-18 Şubat 2017 tarihinde yapılacak olan Yıldız Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasının hangi ile yapılacağı ise henüz kararlaştırılmadı.

Şampiyonaların tarihleri belli olunca, bu şampiyonalara katılacak olan sporcuların seçmeleri de başladı. Konuyla ilgili bilgiler veren Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, Yıldız erkekler, büyük genç ve yıldız bayanlar Hatay il seçmelerinin, 14 Ocak Cumartesi günü (yarın) saat 14.00’te MKÜ kampusunda bulunan antrenman ringinde yapılacağını belirtti. Erdener, seçmelerde dereceye giren sporcuların yukarıda belirtilen şampiyonalarda, Hatay ilimizi temsil etmeye hak kazanacaklarını da sözlerine ekledi.

boks takımı1

Boks İl Temsilcisi Erdener, elemelerde görevli isimleri açıklarken; “Seçmelerimiz, Uluslararası Hatay Bölgesi Boks Hakemi (Başhakem) Abdurrahman Çokbenli nezaretinde yapılacaktır. Görevli hakemler ise Ahmet Suphi Erdener, Adnan Horoz, Ahmet Benli, Vehbi Gökgöz ve İhsan Akpınar’dır. Tüm spor kulüplerine, antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılar dilerim” diye konuştu.

Erdener, seçmelere katılacak antrenör ve sporcuların isimlerini de şöyle açıkladı; (İskenderun Belediyespor) Antrenör: Hasan Erdener, Sporcular: Abdullah Demir, Baran Onaylı, Açelya Tektaş. (Hatay İl Gençlik Spor Kulübü) Antrenör: Berket Kısaoğlu, Sporcular: Mehmet Yusuf Kızgın, Halil Göral, İzzettin Bestami Okay, Yusuf Kızıldağ, Nur Lilyan Gülen, Kadir Deviren. (Tekebaşı Gençlik ve Spor Kulübü) Antrenör: Sezer Gümüş, Sporcular: Barış Sakallı, Onur Fırıncıoğulları, Mert Atar, Hazal Ördek, Sakine Ördek. (MKÜ Spor Kulübü) Antrenör: Erkan Yılmazbaş, Cemal Dağlıoğlu, Sporcular: Nurşen Düzel, Eylül Atın, İrem Çapar, Selen Mışraklı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here