Bisikletini Kap İkem’e Gel

0
129

Özel İKEM Koleji etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Bu yıl ikincisi yapılacak olan Bisiklet Şenliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleriyle birleştirildi.

29 Ekim Pazar günü İKEM Koleji’nde saat 13.30’da toplanılıp saat 14.00 hareketle anıt alanına doğru pedallar çevrilecek. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından tekrar İKEM kampusta son bulacak. Bisiklet turuna toplam 1000 bisikletli katılımı bekleniyor. Organizasyona İskenderun Lions Kulübü ve Ender Spor da destek verecek. 1000 kişiye tişört hediye edilecek.

“Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur”, “Sağlık için pedal, hayattan tat al”, “Spor diyabeti yener” sloganlarıyla da bir sosyal sorumluluk projesi ile de farkındalık yaratmak isteyen eğitimin öncüsü İKEM Koleji’nin Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Hamit Duman; “Bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk içeren tüm projelerde yer alacağız ve üreteceğiz. Akademik eğitimdeki tartışılmaz başarısını bu tür sosyal etkinliklerle de sürdüren Özel İKEM Koleji çalışanı olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Emeği ve desteği geçen tüm İKEM ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

29 Ekim İkem Bandosu Park Forbes’te…

Özel İKEM Koleji etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Bu yıl ilki yapılacak olan Bando Şenliği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine renk katacak. 29 Ekim Pazar günü PARK FORBES A.V.M’de saat 17.00’da “YAŞASIN CUMHURİYET” sloganlarıyla ve projesi ile farkındalık yaratmak isteyen eğitimin öncüsü İKEM Koleji’nin Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Hamit Duman; “Farkındalık içeren tüm projelerde yer alacağız ve üreteceğiz. Akademik eğitimdeki tartışılmaz başarısını bu tür sosyal etkinliklerle de sürdüren Özel İKEM Koleji çalışanı olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Emeği ve desteği geçen tüm İKEM ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here