Bilen; “Karanlık Zihniyet Sahipleri Yenilgiye Uğrayacaklar”

0
95

Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Temsilcilik Başkanı Mehmet Bilen; “Karanlık Zihniyet Sahipleri Yenilgiye Uğrayacaklar”

Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Temsilcilik Başkanı Mehmet Bilen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın yanı sıra 19 Mayıs Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’nin, 19 Mayıs 1989’da kurulduğunu ve bu yıl 28. yaşını kutladığını hatırlatan Bilen; “Kurulduğu günden buyana da Türkiye genelinde ve yurt dışında birçok şubesi olan bu kuruluşumuzun bizlerde Belen’deki neferleriyiz. Atatürk ilke ve inkılâplarına karşı gizli ya da açık saldırılar yapanlara karşı Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetine kazandırdığı çağdaş kazanımların geriye doğru çevrilmek istendiği ve tüm bu çabalara karşın Atatürk ilke ve inkılâplarına sıkıca bağlanmış ve inanmış olan kişiler tarafından birçok ilçemiz de ADD dernekleri kurulmuştur. Bu şubelerimizle amaç olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve İnkılâpları sonsuza kadar yaşatılması hedeflenmiştir” dedi.

Her dönemde ve özellikle de son zamanlarda Cumhuriyetimizden ve Ulu Önder’imizden rahatsız olanların kinlerini kustuklarını kaydeden Bilen; “Özelikle de yaşadığımız bugünlerde Atatürk isminden, çağdaş ve insanca yaşanabilecek yönetim şekli olan Cumhuriyetten rahatsız olanlar, yıllardır bu vatan da rahatça ve güvenle yaşamalarına karşın içlerinde besledikleri kini ve nefreti de bu iktidar döneminde bazen televizyon ekranlarında, bazen basında, bazen internet sayfalarında, bazen bireysel açıklamalar yaparak, bazen de maalesef kurumlar ve mevkiler kullanılarak kusmaya başlamışlardır.

Bu büyük ulusa bu kadar ihanet içerisinde olanları ikinci Cumhurbaşkanımız Rahmetli Sayın İsmet İnönü şöyle ifade ederek ortaya koymuştur. ‘Hiç Bir Ülke Yoktur ki Kendi İçinden Bizim Kadar Hain Yetiştirebilsin’ demiştir. Bu düşünce tarzı mensupları kurtuluş mücadelesi verildiği dönemde dış mihrakları destekleyerek de önümüze çıkmıştır” şeklinde konuştu.

Yobaz zihniyete ve gericiliğe her zaman karşı çıktıklarını ve çıkmaya da devam ederek Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını koruyacaklarını vurgulayan Bilen; “Bizler de yüksek sesle diyoruz ki; Atatürk’ün kurduğu ve bizleri çağdaş medeniyetler seviyesine çıkardığı Cumhuriyete, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sonuna kadar sahip çıkacağımızı ifade ederek, Bu karanlık zihniyet sahipleri nasıl önce yenildiyseler bugün de yenilgiye uğrayacaklar muhakkaktır. Kendi dünyalarında uygulamaya çalıştıkları düşünceyi asla ve asla hayata geçiremeyeceklerdir.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin kurulduğu günden buyana, öncesinde ve sonrasında, bu mücadelenin içerisinde şahadet mevkiine ulaşan, ahirete intikal etmiş olan Başta ADD Kurucu Genel Başkanı Muammer Aksoy’a, Uğur Mumcu’ya ve Ahmet Taner Kışlalı’ya Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları Şad olsun.

Bu önemli ve gurur verici çizgide halen görevlerini sürdüren ve her biri Mustafa Kemal Atatürk olan başta Genel Başkanımız olmakla beraber bütün yol arkadaşlarıma üstün muvaffakiyetler diliyorum. Atatürk’le kalın, Cumhuriyetle kalın” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here