Bilek Güreşinde Heyecan Sürüyor

0
544

bilek güreşi2Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 4’cü bilek güreşi teşvik müsabakası büyük heyecan yarattı. Yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular, Türkiye şampiyonası için Hatay seçmelerine katılacaklar.

Saraykent Spor Tesislerinde dördüncüsü düzenlenen bilek güreşi şampiyona, 30 sporcu katıldı. Centilmenlik içerisinde geçen müsabakalar büyük heyecan yarattı. Müsabaka öncesi bir konuşma yapan Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal; “İl genelinde başlatmış olduğumuz teşvik müsabakalarının büyük ilgi görmesi bizleri sevindiriyor. Amacımız bilek güreşi sporunu daha geniş kitlelere yaymak ve sevdirmektir. Bilek güreşi ailemiz; hakem, sporcu, antrenör ve izleyici kitlesi ile hızla büyüyor. Severek yaptığımız bu sporda, düzenlediğimiz bu dostluk maçları ile sporcularımızın, antrenörlerimizin ve hakemlerimizin kaynaşmasını sağlıyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve görev alan hakemlerimize başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

bilek güreşi3

Büyük heyecanın yaşandığı müsabakalarda, Gazeteci M. Hüseyin Zorkun, Turgay Evren, Enis Karaali, Ali Nurlu, Taner Yıldız, M. Mustafa Gülen, Kemal Duman, Ahmet Saçıkara ve Gökhan Bulut isimli hakemler görev alarak, müsabakaları başarı ile yönettiler. Şampiyonluk için mücadele eden sporcular, kendi kategorilerinde güçlü bir performans sergilediler. Müsabakalar sonunda M.Ali Cüzdanoğlu (60 KG.), Ömer Faruk (70 KG.), Abdullah Oğuz (80 KG.), Ercüment Cüzdanoğlu (90 KG.), Ömer Üstün (100 KG.) kendi kilolarında birinci olarak, birinci olmanın haklı gururunu yaşadılar.

Teşvik turnuvalarında dereceye giren sporcuların, Hatay seçmelerine ve daha sonra Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacakları belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here