Beyza Piliç ‘Helal Gıda Fuarı’nda Stant Açtı

0
590

beyza piliçİSO verilerine göre Türkiye’nin en büyük 500 firmasında 380. sırada yer alan Beyza Piliç Helal Gıda Fuarına katıldı.  Açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Gimdes Başkanı Dr. Hüseyin Kamil Büyüközer’in yaptığı Helal Gıda Denetleme ve Sertifikalama Kurulu (GİMDES)’in organize ettiği Uluslararası 4. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarında Beyza Piliç stant açtı.

Helal gıda ve içecekten kozmetiğe, medikal ürünlerden tesettür giyim ve hac malzemelerine kadar çeşitli ürünlerin sergilendiği İstanbul Helal Expo-Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı İstanbul’da CNR Fuar Merkezinde düzenlendi.

Fuarda bir açıklama yapan Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, helal bilincinin toplumda oluşturulması gerektiğinin altını çizerek; “Helal bilincinin yerleştirilmesinde sorumluluk sadece üreticiye değil, hem üreticiye hem tüketiciye hem de yönetim mekanizmasında bulunan herkese düşmektedir” dedi. Çalışkan, Helal bilinci denilince dini bir terim olarak algılandığını, oysa helalin hijyen ve sağlık şartlarını da kapsadığını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here