Beş Temmuz İlkokulu Anma Programı Tam Not Aldı!

0
414

beş temmuz1Beş Temmuz İlkokulu, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75. yıldönümü nedeniyle bir anma programı düzenledi. Okul büstü 4/B ve 4/İ sınıfları tarafından süslenirken, anıt alanında 4/B ve 4/C sınıfları görev aldı. Okul bahçesindeki anma töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise okul müdür başyardımcısı Yusuf Yalçıner yaptı. Gerçekleştirilen anma töreni tüm velilerden tam not aldı.

beş temmuz2

Konuşmasında, Atatürk’ün, hem milli mücadele, hem de Cumhuriyeti inşa sürecinde daima ileriye baktığını, ileriye yürüdüğünü ifade eden Yalçıner; “Bugün, Büyük Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev de yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır. Bunun için, 10 Kasım’ları aydınlık geleceğimize yönelik atılımlarımızın esin kaynağı haline getirmeliyiz. Atatürk’e saygının gereğinin bu olduğuna, O’nun manevi huzuruna ancak bu şekilde başımız dik alnımız açık olarak çıkabileceğimiz inancında olmalıyız. Atamızın en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne her yönü ile sahip çıkacağımıza söz vererek onu bu Ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

beş temmuz3

Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, sınıf öğretmeni Servet Burat, resim dalında ilçe 1.si olan öğrenci İlayda Kara, anma törenleri etkinlikleri çerçevesinde çelenk sunma töreninin ardından MKÜ Mustafa Yazıcı Konservatuarındaki törene de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here