Belen Kaymakamı Aydın Bahçeşehir Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

0
324

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampusu’nu ziyaret etti. ‘Yerel Yönetimler’ konusunu işleyen 4. sınıf öğrencileriyle kütüphanede sohbet eden Kaymakam Aydın, kendisi hakkında kısaca bilgi verdikten sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Çeşitli konularda sorular soran öğrencilerin merakını açık yüreklilikle gideren Abdulaziz Aydın, eğitim konusunda çok hassas olduğunu, eğitime çok önem verdiğini, bu nedenle de okullardan gelen davetlere mümkün olduğunca katılmaya özen gösterdiğini söyledi.

Belen ilçesinde göreve geldikten sonraki ilk icraatının, devlet okullarındaki derslik sayısını arttırarak, sınıflardaki öğrenci sayısını azaltmak olduğunu kaydeden Kaymakam Aydın, nasıl kaymakam olunur, mesleğin zorlukları nelerdir gibi konularda bilgi verdikten sonra, okul öncesi öğrencilerinin yanına indi.

Ana Okulu Hobi Bahçesine çiçek dikmekte olan miniklerle sohbet eden Aydın, bahçenin ilk çiçeklerini onlarla birlikte dikti. Ardından Mutfak Akademi Kulübünde yemek yapan öğrencilerin yanına giden Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, ortaokul öğrencileriyle de sohbet etti. Kulüp öğrencilerinin yaptığı yemeklerin tadına bakan Aydın, Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampusu öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşatmış ve kendisi de bir nebze de olsa günlük koşturmacadan uzak kaldığı için dinlenmiş olarak makamına döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here