Belen Belediye Başkanı Vurucu, ‘Yılın Yerel Yöneticisi’ Seçildi

0
102

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin, Türkiye genelinde yapmış olduğu oylama sonuçlarına göre, Belen Belediyesi olarak 2016 yılında yapmış olduğu sosyal ve kültürel faaliyetleriyle, Belediye Başkanı Adnan Vurucu “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülüne layık görüldü. Belediye Başkanı Adnan Vurucu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kalkınma her zaman yerelde başlar. Yerel kalkınmanın en önemli unsuru yerel yönetimlerdir. Yani Belediyelerdir. Bizlerde sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek aldığımız bu kutsal vazifeyi, en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktayız. Göreve geldiğimiz gün itibariyle ekonomik yönden ve Büyükşehir kanununun ilçeler üzerindeki kısıtlı yetkilendirmesi süreçleriyle karşı karşıya kalmamıza rağmen, durmayarak yolumuza devam ettik.

Bir taraftan geçmişten gelen borçlar ödenirken bir taraftan da Büyükşehir Belediyesinin halkımıza sunmada geç kaldığı hizmetleri sunmaya çalıştık. İmkânsızlıklardan imkânlar oluşturarak Belenli hemşerilerimize en güzel hizmeti sunmaya çalıştık. Kadın, erkek, çocuk, genç ve yaşlı ayırt etmeden tüm halkımıza eşit ve adaletli yaklaşımda bulunarak hizmetler sunmaya devam ediyoruz.

İlçe belediyemizin görev ve sorumluluğunda olan tüm çalışmaları zamanında yerine getirmekteyiz. Bir kez daha böylesine anlamlı bir ödülü kazandığım için, oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerini sunmak istiyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here