Belen ADD, Bu Kez Nazlıaka’yı Konuk Edecek

0
138

‘Susma ki Cumhuriyet Yaşasın’ Konferansları ile neden ‘Hayır’ denmesi gerektiğini halka anlatmaya çalışan Belen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), geçtiğimiz haftalarda ilimize getirdiği CHP Milletvekili Dursun Çiçek’in ardından bu kez Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı konuk edecek.

Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Şubesi Temsilcilik Başkanı Mehmet Bilen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandumda neden ‘Hayır’ dememiz gerektiğini ‘Susma ki Cumhuriyet Yaşasın’ Konferanslarımızla anlatmaya devam edeceğiz. 9 Nisan 2017 tarihinde ikincisini düzenleyeceğimiz konferansımıza, Cumhuriyet Kadını, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkemizin toprak bütünlüğünü savunan, Bağımsız Milletvekilimiz Sayın Aylin Nazlıaka konuşmacı olarak aramızda olacaktır.

Özellikle Cumhuriyet kadınlarımızı ve de bütün milli duyguları taşıyan ‘Ben ne yapabilirim?’ diyen herkesi konferansımıza davet ediyoruz. Bu davet herkese açıktır. Gün mücadele ve de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’te birleşme günüdür” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here